Prijzen smalfilm scannen      

Onze prijzen bestaan uit drie onderdelen, te weten:

1. Een starttarief per opdracht (keuze uit SD of HD

2. de kosten van het scannen per minuut (keuze uit SD of HD)
3. de handelingskosten per ingeleverde spoel

SD scannen

Starttarief per opdracht  €25,00
Per minuut aan beeldmateriaal   
€1,30
Per spoel
€2,00

In onderstaande tabel ziet u de prijzen voor het digitaliseren van uw 8 mm film in HDformaat. U dient de uitkomst van de volgende sommen op te tellen:


HD Scannen
Starttarief per opdracht €50,00
Per minuut aan beeldmateriaal   
€1,60
Per spoel
€2,00

 

SD of HD

Voor het digitaliseren van 8 mm is scannen in SD (Standard definition) de meest gekozen optie. Dit is ook prima voor de meeste smalfilmpjes. Indien u over een hele goede kwaliteit films beschikt en er extra geld voor over heeft om het in de allerhoogste kwaliteit over te laten zetten, kunt u kiezen voor HD. In dat geval zetten wij de films over naar Blu Ray. U dient dan te beschikken over een blu ray speler en een TV die HD weergave heeft.

Opslaan op DVD, Blu Ray of externe harde schijf?

Het gescande materiaal kunnen wij afleveren op DVD, Blu Ray, externe harde schijf, USB stick, miniDV en eigenlijk elke gewenste beelddrager. Het meest voorkomende is opslaan op DVD of externe harde schijf. Het gaat erom wat het doel is van de overzetting. Wilt u de beelden bekijken op TV of computer en er verder niks mee doen? Dan is opslaan op DVD prima. Wilt u de beelden nog gaan monteren met behulp van een videomontage programma, of wilt u een goede back-up van uw beeldmateriaal? Laat het dan overzetten naar een externe harde schijf. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om het op te slaan op meerdere bronnen, dus op DVD én op externe harde schijf. Dat is nog de beste optie!
 

Extra opties

U kunt uw gescande filmmateriaal op laten slaan met diverse opties zoals het toevoegen van muziek en toevoegen van titels. Ook kunt u van de DVD's extra duplicaten bestellen. Handig als back-up of leuk om weg te geven!

Films die vroeger aan elkaar zijn geplakt, kunnen soms loslaten tijdens het scannen. In dat geval wordt een nieuw te maken las door ons berekend.

Titels toevoegen

Voor het begin van een grote spoel kunnen wij een titel toevoegen. De kosten zijn 2,98 per titel. Om leesfouten te voorkomen door onduidelijke handschriften, verzoeken wij u de titels getypt aan te leveren.
toolbarBG